Створюючи нові продукти, Експерти Рослинної Косметики® Yves Rocher з 1959 року надихаються розмаїттям Природи – невичерпного джерела різноманітних відтінків, незвичайних текстур і заворожливих ефектів. А світ рослин дарує нам ще більше можливостей у вигляді рослинних інгредієнтів та екстрактів, що стають основою формул продуктів Yves Rocher.
Палітра губних помад Rouge Vertige представлена 31 відтінком – від ніжних тілесних тонів до насичених червоних – та 3 варіантами фінішу: сяючий, атласний і перламутровий.
Формула насичена олією вишневих кісточок.
79%* жінок стверджують, що колір сяє на губах.
При створенні нових продуктів бренд Yves Rocher завжди прагне знизити негативний вплив на довкілля. У процесі виробництва помад нам вдалося скоротити використання пластику на 6.5 тонн щорічно.
Нанесіть помаду на губи, від куточків до центру, за допомогою пензля для губ або без нього.
Для створення ідеального макіяжу виділіть контур губ за допомогою олівця і розтушуйте лінію у напрямку до центру, потім нанесіть помаду.
* Споживче тестування, проведене за участю 105 жінок протягом 7 днів.
Дізнайтеся більше про зобов'язання Бренду Yves Rocher та наші формули на сторінці #НашаЕкспертиза
PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATEPROPYLHEPTYL CAPRYLATEBIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2POLYBUTENEOCTYLDODECANOLHYDROGENATED POLYISOBUTENEPOLYETHYLENEVP/EICOSENE COPOLYMERMETHYL HYDROGENATED ROSINATECANDELILLA CERA/EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) WAX/CIRE DE CANDELILLACERA ALBA/BEESWAX/CIRE D ABEILLESYNTHETIC WAXHYDROGENATED MICROCRYSTALLINE WAXPRUNUS AVIUM (SWEET CHERRY) SEED OILPARFUM/FRAGRANCEBHTBENZYL ALCOHOLLECITHIN[+/- (MAY CONTAIN/PEUT CONTENIR)MICASILICASYNTHETIC FLUORPHLOGOPITETIN OXIDECI 12085 (RED 36)CI 15850 (RED 6)CI 15850 (RED 7 LAKE)CI 16035 (RED 40 LAKE)CI 19140 (YELLOW 5 LAKE)CI 42090 (BLUE 1 LAKE)CI 45380 (RED 21 LAKE)CI 45410 (RED 27 LAKE)CI 73360 (RED 30)CI 77491 (IRON OXIDES)CI 77492 (IRON OXIDES)CI 77499 (IRON OXIDES)CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE)]3020v0
* Інгредієнти рослинного походження
* Інші
Ви можете знайти більше інформації про наші інгредієнти в Словнику термінів