Експерти Рослинної Косметики® Yves Rocher з 1959 року використали наукові дослідження та інноваційні технології для розробки високоефективних продуктів, які діють на комплекс факторів, що впливають на схуднення.
Екстракт Мангустина у складі засобу одночасно працює у 3-х напрямках, що забезпечує ефективний комплексний результат:
- запобігає накопиченню жирових відкладень*
- покращує мікроциркуляцію і дренуючий ефект*
- підвищує пружність шкіри за рахунок стимуляції вироблення гіалуронової кислоти*
Сироватка для Бездоганності Форм та Пружності Шкіри розгладжує шкіру і відновлює тонус, її зовнішній вигляд помітно покращується.
Контури тіла стають чіткими, а шкіра – більш пружною та підтягнутою.
Легка та свіжа текстура миттєво проникає у шкіру, не викликаючи відчуття липкості.
- Картонне паковання виготовлене з деревини, яку виростили згідно з концепцією стійкого екологобезпечного розвитку.
- Флакон підлягає повторній переробці і містить перероблений пластик.
Наносити вранці та ввечері круговими масажними рухами знизу вгору на шкіру тіла, особливу увагу приділяючи проблемним зонам (талія, живіт, стегна).
Не застосовувати вагітним.
Використання Рослинного Ексфоліанта для тіла підготує шкіру до подальшого нанесення сироватки.
Формула протестована під дерматологічним контролем.
* За результатами тестування іn vitro.
Дізнайтеся більше про зобов'язання Бренду Yves Rocher та наші формули на сторінці #НашаЕкспертиза
AQUAALCOHOLGLYCERINHYDROGENATED COCONUT OILCAFFEINECOCO-CAPRYLATE/CAPRATEMETHYLPROPANEDIOLDIMETHICONECETETH-20SORBITAN STEARATEBUTYROSPERMUM PARKII BUTTERSTEARYL ALCOHOLDIPROPYLENE GLYCOLPARFUMSODIUM BENZOATESODIUM ACRYLATES COPOLYMERSALICYLIC ACIDHYDROGENATED POLYISOBUTENEXANTHAN GUMAMINOMETHYL PROPANOLPOLYGLYCERYL-10 STEARATEPHOSPHOLIPIDSHELIANTHUS ANNUUS SEED OILTOCOPHERYL ACETATEMETHYLSILANOL MANNURONATEMENTHA PIPERITA OILAESCULUS HIPPOCASTANUM SEED EXTRACTGARCINIA MANGOSTANA PEEL EXTRACTPHENOXYETHANOLSORBIC ACIDLIMONENETOCOPHEROL1402v0
* Інгредієнти рослинного походження
* Інші
Ви можете знайти більше інформації про наші інгредієнти в Словнику термінів