ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0

ЗАХИСТ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Для поліпшення якості послуг, що надаються, ми змушені запитувати певні персональні дані.

. Обов'язкові для заповнення поля
. Поля, які бажано заповнити
. Персональні дані
. Cookies-файли
. Комерційна взаємодія через електронні розсилки

ОБОВ'ЯЗКОВІ ДЛЯ ЗАПОВНЕННЯ ПОЛЯ
Прізвище, ім'я, адреса і поштовий індекс: для своєчасної і коректної доставки Вашого замовлення.

Ваша електронна адреса: для підтвердження Вашого замовлення і для розсилки новин від Yves Rocher (за бажанням), щоб бути в курсі останніх новинок, спеціальних пропозицій і суперзнижок.

ПОЛЯ, ЯКІ БАЖАНО ЗАПОВНИТИ
Ваш номер телефона необхідний для коректного оформлення замовлення і його своєчасної доставки.

Дата Вашого народження: важлива дата для Yves Rocher, адже ми завжди готуємо сюрпризи і подарунки для наших клієнтів.

Ваші улюблені засоби: таким чином, ми зможемо підготувати спеціальні пропозиції з урахуванням Ваших очікувань і переваг.

ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ
Здійснюючи Замовлення Покупець дає ТОВ «ІВ РОШЕ УКРАЇНА» (УКРАЇНА, 01001, місто Київ, площа Спортивна, будинок 1-А, 16-й поверх.) відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» № 2297-VI від 01.06.2010, свою згоду на обробку наданих їм персональних даних, будь-яким не забороненим законом способом, з метою замовлення і доставки продукції, отримання спеціальних пропозицій від компанії Ів Роше і її партнерів, інформації про новини, статистичного аналізу, а також для передачі, в тому числі транскордонної, персональних даних Покупця партнерським організаціям ТОВ «ІВ РОШЕ УКРАЇНА». Покупцеві відомо, що власником бази персональних даних є ТОВ «ІВ РОШЕ УКРАЇНА», УКРАЇНА, 01001, місто Київ, площа Спортивна, будинок 1-А, 16-й поверх. Здійснюючи Замовлення Покупець підтверджує свою обізнаність про право доступу до своїх персональних даних, про право внесення в них змін або припинення обробки персональних даних за письмовим запитом за адресою: Ів Роше, м. Київ, а / с «Ів Роше », 04210.
Cookies-файли
Наш Сайт розроблений таким чином, щоб якомога краще відповідати потребам наших відвідувачів з метою поліпшення навігації по сайту та для персоналізації рекламних пропозицій. Переслідуючи, зокрема, саме цю мету, при вході на наш Сайт на Ваш комп'ютер завантажуються автоматично сookies-файли, які допомагають Вас ідентифікувати. Дані, які збираються: унікальний ідентифікатор користувача і сесії, дані про перегляд продуктів, про кошик користувача, а також джерела переходу користувача на сайт. Таким чином, ми використовуємо сookies-файли для забезпечення персоналізації інформації спеціально для Вас. Дані зберігаються строком до 3-х років у Вашому браузері. Проте, Ви можете в будь-який момент дезактивувати цю функцію, змінивши відповідні налаштування в Вашому веб-браузері або очистивши сookies-файли. При відключенні сookies-файлів Ви можете продовжувати користуватися сайтом. Сторонні системи не збирають Ваші персональні дані!
КОМЕРЦІЙНА ВЗАЄМОДІЯ ЧЕРЕЗ ЕЛЕКТРОННІ РОЗСИЛКИ ТА РОЗСИЛКИ В МЕСЕНДЖЕРАХ
  • В електронних розсилках міститься необхідна інформація про відправника і тема листа.
Ви також можете відмовитися від отримання розсилок, натиснувши для цього на відповідне посилання внизу сторінки.

ТОВ «ІВ РОШЕ УКРАЇНА», як власник бази персональних даних, гарантує захист персональних даних своїх споживачів. Згідно з Законом України «Про захист персональних даних», ТОВ «ІВ РОШЕ УКРАЇНА» обробляє персональні дані споживачів (прізвище, ім’я, номер телефону, адресу, дату народження), будь-яким не забороненим законом способом, строк зберігання 10 років, з метою замовлення і доставки продукції, отримання спеціальних пропозицій від компанії Ів Роше і її партнерів, інформації про новини, статистичний аналіз, а також для передачі, в тому числі транскордонної, персональних даних партнерським організаціям ТОВ «ІВ РОШЕ УКРАЇНА». Кожен споживач має право доступу до його персональних даних, про право внесення в них змін або припинення обробки персональних даних за письмовим запитом за адресою: Ів Роше, м. Київ, а / с «Ів Роше», 04210.