ЗАХИСТ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Для поліпшення якості послуг, що надаються, ми змушені запитувати певні персональні дані.

. Обов'язкові для заповнення поля
. Поля, які бажано заповнити
. Персональні дані
. Cookies-файли
. Комерційна взаємодія через електронні розсилки

ОБОВ'ЯЗКОВІ ДЛЯ ЗАПОВНЕННЯ ПОЛЯ
Прізвище, ім'я, адреса і поштовий індекс: для своєчасної і коректної доставки Вашого замовлення.

Ваша електронна адреса: для підтвердження Вашого замовлення і для розсилки новин від Yves Rocher (за бажанням), щоб бути в курсі останніх новинок, спеціальних пропозицій і суперзнижок.

ПОЛЯ, ЯКІ БАЖАНО ЗАПОВНИТИ
Ваш номер телефона необхідний для коректного оформлення замовлення і його своєчасної доставки.

Дата Вашого народження: важлива дата для Yves Rocher, адже ми завжди готуємо сюрпризи і подарунки для наших клієнтів.

Ваші улюблені засоби: таким чином, ми зможемо підготувати спеціальні пропозиції з урахуванням Ваших очікувань і переваг.

ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ
Здійснюючи Замовлення Покупець дає ТОВ «ІВ РОШЕ УКРАЇНА» (УКРАЇНА, 01001, місто Київ, площа Спортивна, будинок 1-А, 16-й поверх.) відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» № 2297-VI від 01.06.2010, свою згоду на обробку наданих їм персональних даних, будь-яким не забороненим законом способом, з метою замовлення і доставки продукції, отримання спеціальних пропозицій від компанії Ів Роше і її партнерів, інформації про новини, статистичного аналізу, а також для передачі, в тому числі транскордонної, персональних даних Покупця партнерським організаціям ТОВ «ІВ РОШЕ УКРАЇНА». Покупцеві відомо, що власником бази персональних даних є ТОВ «ІВ РОШЕ УКРАЇНА», УКРАЇНА, 01001, місто Київ, площа Спортивна, будинок 1-А, 16-й поверх. Здійснюючи Замовлення Покупець підтверджує свою обізнаність про право доступу до своїх персональних даних, про право внесення в них змін або припинення обробки персональних даних за письмовим запитом за адресою: Ів Роше, м. Київ, а / с «Ів Роше », 04210.
Cookies-файли
Наш Сайт розроблений таким чином, щоб якомога краще відповідати потребам наших відвідувачів з метою поліпшення навігації по сайту та для персоналізації рекламних пропозицій. Переслідуючи, зокрема, саме цю мету, при вході на наш Сайт на Ваш комп'ютер завантажуються автоматично сookies-файли, які допомагають Вас ідентифікувати. Дані, які збираються: унікальний ідентифікатор користувача і сесії, дані про перегляд продуктів, про кошик користувача, а також джерела переходу користувача на сайт. Таким чином, ми використовуємо сookies-файли для забезпечення персоналізації інформації спеціально для Вас. Дані зберігаються строком до 3-х років у Вашому браузері. Проте, Ви можете в будь-який момент дезактивувати цю функцію, змінивши відповідні налаштування в Вашому веб-браузері або очистивши сookies-файли. При відключенні сookies-файлів Ви можете продовжувати користуватися сайтом. Сторонні системи не збирають Ваші персональні дані!
КОМЕРЦІЙНА ВЗАЄМОДІЯ ЧЕРЕЗ ЕЛЕКТРОННІ РОЗСИЛКИ
В електронних розсилках міститься необхідна інформація про відправника і тема листа.
Ви також можете відмовитися від отримання розсилок, натиснувши для цього на відповідне посилання внизу сторінки.
Политика в отношении обработки персональных данных.
Приветствуем Вас на сайте торговой марки «Yves Rocher» в Украине. Наш сайт использует файлы cookies и другие технологии, чтобы помочь вам в навигации, а также повысить качество рекламных и маркетинговых активностей. Если вы согласны, продолжайте пользоваться сайтом. Если нет, просим изменить соответствующие настройки вашего браузера и продолжить пользоваться сайтом.
Подробнее